Infrafűtés – Fűtőfólia otthonában

Infrafűtés

Infrafűtés – a XXI. század technológiája

Az elmúlt évszázadok során rengeteget fejlődtek a fűtésrendszerek, a modern fűtés világa az ezredforduló óta azonban gyökeresen megváltozott. Az infrafűtés olyan új metódust kínál az optimális hőmérséklet biztosításához, amellyel egyetlen hagyományos rendszer sem veheti fel a versenyt. Az infrafűtés a legjobb választás, mert gazdaságos, hatékony, környezetbarát és jótékony hatással van az egészségre.
A fejlesztéseknek hála cégünk már a fűtőfilmek harmadik generációját kínálja partnerei számára. Az új típusú fűtőfólia önszabályozó képességének köszönhetően többé szóba sem kerülhet a túlfűtés, így légrést sem kell hagyni a bútorok és a fűtőfelület között.


Hogyan működik az infrafűtés?

Az infravörös sugárzás adja a fűtésrendszer alapját. Ez a napfényben is megtalálható, emberi szem számára láthatatlan sugárzás hordozza a Nap melegét.

Az infrafűtés hatékonyságának titka az alábbiakban rejlik:

  • a hagyományos módszerekkel ellentétben nem a levegőt melegíti fel, hanem közvetlenül a tárgyakat és a helyiségben tartózkodókat
  • a falakról és a tárgyakról aztán a meleg visszaverődik

FONTOS! A meleg levegő kiszökik a legjobban szigetelt lakásból is, az infravörös sugarak hatására azonban hőfüggöny jön létre a nyílászáróknál, aminek köszönhetően minimalizálható a hőveszteség.

FONTOS!

A meleg levegő kiszökik a legjobban szigetelt lakásból is, az infravörös sugarak hatására azonban hőfüggöny jön létre a nyílászáróknál, aminek köszönhetően minimalizálható a hőveszteség.


Ajánlatot kérek