Mennyezetfűtés – Fűtőfólia otthonában

Mennyezetfűtés


Infravörös mennyezet fűtés

Napjainkban egyre gyakrabban kerül előtérbe a mennyezetfűtés esetében is az energiatakarékosság, a gazdaságosság, a kisebb helyigény, a minél nagyobb hatékonyság és az egészséges fűtés. A korábbi fűtési rendszerekkel ellentétben fűtőfóliánk erről mind gondoskodik.

Szeretnék ajánlatot kérni mennyezetfűtésre

Ajánlatot kérek
Fűtőfólia mennyezetre?

A mennyezeti fűtőfólia akár utólag is könnyen kialakítható. Ezzel a megoldással maximalizálható a fűtőfelület, valamint láthatatlan és magas hatékonyságú fűtési megoldást biztosít, melyet ügyfeleink közül egyre többen választanak.

Előnye, hogy a sugárzás nem ütközik tárgyakba, hanem közvetlenül Önt fűti. Így a padlófűtéssel összehasonlítva a mennyezetfűtés hatékonyabb.

Összefoglalva

A mennyezetfűtés szinte láthatatlan, így a legesztétikusabb fűtési módok közé tartozik.

Az egyenletes hőeloszlás és a kimagasló komfortérzet biztosított, különösen gazdaságos módon.

A padlófűtéssel ellentétben a mennyezetfűtés nem keringteti a lakásban található port, így sokkal egészségesebb környezetet képes teremteni.

Közvetlen mennyezeti fűtés esetén –az alacsony hőtehetetlenségből kifolyólag– nem kell órákig várakoznia a felfűtésre; a gyors lehűlésnek, valamint az egyenletes hőelosztásnak köszönhetően pedig költségein is könnyebben spórolhat.

Vélemények

Kollár Norbert vagyok, egy kiskereskedelmi családi cégnél dolgozom. Gyakran szóba jött az elmúlt évben, hogyan tudnánk hatékonyabbá tenni családi házunk felmelegítését, melegen tartását, engem pedig kezdettől fogva vonzott a fűtőfóliák használatának lehetősége. Végül emellett döntöttünk, amit azóta sem bántunk meg. Fűtés korszerűsítéshez csak az infrafűtést ajánljuk!”
Nemes Dorottya vagyok, tanárnőként dolgozom Pest megyében. Mivel gyermekem asztmás és különböző allergiáktól is szenved, égető probléma volt a házba évtizedekkel ezelőtt beszerelt padlófűtés cseréje. Légtisztító hatása és egészségügyi előnyei miatt döntöttünk a fűtőfóliák mellett. Mindkettőnk közérzete sokkal jobb lett, mióta ez a rendszer működik nálunk.”

„Sokat olvastunk és hallottunk az infrafűtésről, fűtőfóliákról, régóta érdekelte a családot ez a lehetőség, de csak néhány hónapja jutottunk el odáig, hogy beszerezhessük és használhassuk. Beváltotta a hozzá fűzött reményeket, nagyon kellemes meleget biztosít, és valóban jobb minőségű tőle a levegő!”

Kelemen Imre
Bíró Péter vagyok, egy klímatechnikával foglalkozó társaságot vezetek. A hűtésnek mondhatni szakértője vagyok, a fűtéssel kapcsolatban viszont segítség kellett: le szerettem volna cserélni a házunk elöregedett, gazdaságtalan radiátoros rendszerét. Először eléggé elzárkóztam az infrafűtéstől, de némi utánajárás után teljesen megváltozott a véleményem. Örülök a döntésemnek, azt javaslom, mindenki tegyen hasonlóan, aki ’veterán fűtéssel’ küzd.”

Komfort

Az infrafűtésünk magas színvonala komfortos mennyezet – padlófűtést biztosít nem csak a lakásban

Egészség

Pozitív hatással bír az emberi szervezetre

Gazdaságosság

Alacsony beruházási költség, akár nulla Ft-os rezsi számla

Szerteágazó felhasználási lehetőségek

Padlófűtés – Mennyezetfűtés – Falfűtés – Kiegészítőfűtés.

Ajánlatot kérek