Padlófűtés – Fűtőfólia otthonában

Padlófűtés

Padlófűtés a fűtófóliás technológiával? Igen!

Egyenletesebb hőeloszlást biztosít, kisebb a különbség a padló szintjének hőmérséklete és a magasabb levegő között.

Az infrasugárzásnak köszönhetően nem csak, hogy takarékosabb, hatékonyabb, de az emberi szervezetre jótékony hatással bíró hullámhosszt is kibocsát, antibakteriális hatása igazolt.

Nem fűti túl a padlót és a port sem kavarja, nem képez úgy porréteget, mint ahogyan az a szokványos padlófűtésnél bizony előfordulhat, mivel nem generál légmozgást.

A harmadik generációs fóliának köszönhetően nem lehet szó túlmelegedésről: ha például tárggyal érintkezik a földön, önszabályozó tulajdonsága révén észleli a jelenséget, és ennek megfelelően egyenlíti ki a felület hőmérsékletét.

Szeretnék ajánlatot kérni padlófűtésre

Ajánlatot kérek

Személyes adatok, elérhetőségek

A személyes adatok lehetővé teszik számunkra, hogy egy névre szóló ajánlatot készítsünk Önnek. Az Ön által megadott elérhetőségeken tudunk érdeklődni kérdés esetén, és juttatjuk el tájékoztatonkat.

Intelligens fűtőfólia

Különböző rétegrenddel fektetjük le a fűtőfóliákat, az adott padlóburkolatnak megfelelően. Kivételes vékonyságuknak köszönhetően nem vesznek igénybe sok helyet, beszerelésük emellett jelentősen könnyebb, mint a hagyományos fűtésrendszereké, valamint az áruk is kedvezőbb.


Az intelligens fűtőfólia: feltölti a padlót valamint
ideális állapotú, egyenletes sugárzást biztosít az egész rendszeren belül. A levegő ezáltal a leghatékonyabb módon van felhevítve a padló vagy a fal felülete által, melyek a felhasznált energiát egyben tárolják is, vagyis a rendszer igen alacsony működtetési költségeket igényel.


Az intelligens fűtőfólia teljesítménye hasonló a többi elektromos fűtésrendszerhez, viszont a végső hatékonysága sokkal magasabb a megfelelő egyenletes hősugárzásnak köszönhetően.


A fűtőfóliás fűtésrendszer:

  • képes eltávolítani a falakból a nedvességet
  • képes feltölteni a levegőt anionokkal
  • nem fűti túl a padlót
  • nem szárítja a levegőt
  • nem kavarja a port
  • egészséges fűtésrendszert alakít ki

Komfort

Az infrafűtésünk magas színvonala komfortos mennyezet – padlófűtést biztosít nem csak a lakásban

Egészség

Pozitív hatással bír az emberi szervezetre

Gazdaságosság

Alacsony beruházási költség, akár nulla Ft-os rezsi számla

Szerteágazó felhasználási lehetőségek

Padlófűtés – Mennyezetfűtés – Falfűtés – Kiegészítőfűtés.

Ajánlatot kérek