Gyakori kérdések – Fűtőfólia otthonában

Gyakori kérdések

1Milyen felületekre lehet használni az intelligens fűtőfóliát?
Padlófűtés, mennyezetfűtés, falfűtés. Ha plafonra szerelik, előny lehet, hogy nem kell figyelni, hol vannak a bútorok. De padlófűtésként is tökéletesen működik.
2Hogy lehet, hogy a gázfűtésnél többször hatékonyabb az infra fűtés?
A hagyományos gázfűtésnél a levegőt fűtjük. Köztudott, hogy a levegő az egyik legjobb hőszigetelő, ezért is nehéz a levegőn keresztül hőt vezetni. A gázfűtésnél az energia a következő képen csökken: – A gáz átalakul tűzzé – A tűz felmelegíti a hőcserélőt – A hőt átadjuk a radiátornak – A radiátor elkezdi felmelegíteni a levegőt
3Referenciák
Több mint 2.000 sikeres telepítés Európa számos országában. Az elmúlt időszakban számos kihívással találkoztunk, amit sikeresen oldottunk meg. Infra Padlófűtés, mennyezetfűtés, falfűtés, kiegészítőfűtés vagy speciális fűtés. Családi házak, üzletházak, irodák, gyárak, templomok.
4Hogy tudja a mennyezetfűtés felmelegíteni a padlót?
Ahogy a nap felmelegíti az utat, járdát, ugyan úgy melegíti fel a fűtőfólia a padlót.
5Lehet telepíteni a fűtőfóliát hidegburkolat (járólap) alá?
Természetesen igen. A hidegburkolat és az intelligens fűtőfólia közé egy tároló réteget kell létrehozni, mert közvetlenül nem lehet ragasztani a fóliára. A sugárzás szárítja a ragasztót. A tároló réteg lehet 5 cm beton, vagy ennek helyettesítésére 1,5 cm száraz esztrich ( pl. Rigidur)
6Mi történik ha a fóliát átszúrom, vágok rá egy lyukat?
Az egyedülálló technológia, lehetővé teszi a második generációs fűtőfóliánál a lyukasztást, vágást (pl villanykapcsoló, lefolyó…). Szigetelni kell a vágást, és a fólia tovább működik. Mi történik, ha átszúr egy vizes-rendszert, elektromos fűtőkábelt, vagy egy első generációs fűtőfilmet?
7Mi a különbség a párhuzamos és a soros kötés között?
A második generációs fűtőfólia teljesítménye magasabb elődjénél ( 220-240 w/m2). Párhuzamos kötésnél maximális teljesítménnyel működik, kevesebb mennyiség szükséges a telepítésnél, sorba kötés esetén 1/4 a teljesítmény.
8Alacsony fedés a telepítésnél?
Az alapterület 30-40 % os, fóliával történő fedése is jóval magasabb, mint a vizes rendszereknél használt csövek fedése.

Komfort

Az infrafűtésünk magas színvonala komfortos mennyezet – padlófűtést biztosít nem csak a lakásban

Egészség

Pozitív hatással bír az emberi szervezetre

Gazdaságosság

Alacsony beruházási költség, akár nulla Ft-os rezsi számla

Szerteágazó felhasználási lehetőségek

Padlófűtés – Mennyezetfűtés – Falfűtés – Kiegészítőfűtés.

Ajánlatot kérek